STRADA AMSTERDAM-NOORD

Italiaans streetfood in Amsterdam-Noord

Bij STRADA in Amsterdam-Noord geniet je van echt Italiaans streetfood. Laat je meeslepen door de Italiaanse sfeer en waan jezelf voor even in het hedendaagse Italië. Het streetfood in ons Italiaanse restaurant is een perfecte mix van traditionele recepten en verrassende smaken, waarin de eenvoud van de Italiaanse keuken centraal staat. Proef de Italiaanse sfeer bij STRADA, de streetfood spot van Amsterdam!

Termini 171
1025 XM Amsterdam-Noord
amsterdamnoord@stradastreetfood.nl
tel: +316 51857075

OPENINGSTIJDEN

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 11:00-18:00
Donderdag 11:00-18:00
Vrijdag 11:00-18:00
Zaterdag 11:00-18:00
Zondag 11:00-18:00

Italiaans Streetfood

Zin in een echte Italiaanse lunch of diner? Het lekkerste Italiaanse street food wordt bij STRADA vers voor je bereid. Geniet van meesterlijke plaatpizza’s (pizza al taglio), belegde focaccia’s, diverse pasta’s en meer. Voor een unieke Italiaanse smaakbeleving ga je naar STRADA streetfood in Amsterdam-Noord.

Beste pizza in Amsterdam

Middenin het ‘grande’ Amsterdam-Noord, een stadsdeel met contrasten, vind je STRADA. De inrichting heeft de sfeer en charme van een Italiaanse stad. Hier kun je ter plekke genieten van al het lekkere Italiaanse eten, maar je kunt bij ons ook pizza bestellen en afhalen.
Naast het genot van de allerbeste pizza die je ooit hebt gegeten kun je je hart ophalen aan festivals, flaneren langs het water en ‘architettura moderna’. De perfecte locatie voor de lekkerste pizza al taglio!

Direct bestellen & ophalen